MINI CON 2024 tidsplan

På Bondagesporet i Dante, kan man deltage, hvis man lige akkurat kan binde snørebåndeneI på sine sko. Når man går hjem søndag eftermiddag, har man lært, hvordan man sikkert kan få sin partner op og hænge i rebene.

I Chamber vil der være flere ting for de underkastede. Der vil være noget subtalk, nejekursus m.m.

I stalden vil der være et spor for de Mandlige Toppe. Hvor emner spænder imellem stortset alt inden for BDSM Flogger, nåleleg, Dominans, mindfuck, spanskrør, sounds, padler, hvordan man opbygger et game og meget mere. Det hele afhænger af deltagerne. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.

I Roissy vil der være et spor for de Kvindelige Toppe. Hvor emner spænder fra floggers, padler m.m. og opbygning og sammensætning af en leg.
Bondage med lædermanchetter, metalmanchetter, tape, basisreb og fuld mumificering og diskutere typerne af bondagescene og sikkerhed.
Sensorisk afsavn og manipulering af de 5 sanser i din sub for at tage dem dybere ind i en scene.
Orgasmekontrol, benægtelse, ødelagte orgasmer, kanter
Forskellige typer af spilledynamik – sadist og masochist, ejer og slave, skift, legepartnere, pick up play, langdistance leg osv. og hvordan du finder ud af, hvad der er det rigtige for dig
Samtykke, sceneforhandlinger, sikkerhed, hvordan man opretter en scene, hvordan man finder din dominerende stil osv.
Langdistance og leg på afstand.

Slavepositioner og måder at tjene og holde dynamikken på. Hvilke emner, hvornår og hvor meget. Så vi sikre os at DU får mest muligt med hjem.
Køb billetter her https://kinkclub.dk/billetter//

Leave a Comment