MiniCon konkurrence

Vi har netop overstået vores MiniCon. og synes det kunne være spændende, at se hvad deltagernes oplevelse har været af vores minicon.
Konkurrencen går på, at man beskriver sin oplevelse. og den der får flest likes vinder en billet til KinkConvention i august vinderen findes den 22/2

Så skrive en blog hvor du fortælle om din oplevelse. sådan andre kan få en fornemmelse af hvad du har været i gennem.
Skriv din blog i kommentar feltet

3 Thoughts to “MiniCon konkurrence”

 1. Dan Frederiksen

  Jeg kunne rigtig godt lide at der var mulighed for at prøve nogle af ting af. For mit vedkommende var det fx nåle, strøm og piske/flogger der gav mig en ah ha oplevelse og nogle ting jeg tænkte der kunne være spændende at dykke mere ned i. Det gav også mulighed for at dygtiggøre sig i nogle ting jeg selv arbejder med. Vi kom rundt om mange emner der kunne give en indsigt i noget man ikke vidste så meget om og fik indsigt i hvordan gør eller udføre tingene som fx kodning, men også hvad konsekvenserne kan være.

  24
  0
 2. Nicole

  I weekenden var jeg med til min første MiniCon i KC. På trods af jeg nærmest har været fast inventar i klubben i 2 år, var det min første gang, men bestemt ikke sidste.

  Jeg deltog som model på mandlig Top sporet. På sporet underviste 5 garvede Toppe, og der var en super fin pingpong i lokalet blandt underviserne og deltagerne. Selvom jeg kom som single kvindelig bund, fik jeg bestemt meget ud af undervisningen og snakkene.

  Underviserne tog udgangspunkt i deltagerne og hvad de havde behov for at vide mere om. Der blev undervist i bl. a. floggerteknikker, og hele lokalet emmede af en fantastisk dejlig og speciel stemning.

  Om søndagen var underviserne rigtig gode til at give smagsprøver på andre ting end smæk man kan lege med. Vi kom bl. a. omkring leg med nåle, sounds og strøm, som vist fodrede nysgerrigheden hos både UT og de andre deltagere, og enkelte fik taget mod til sig og prøvede at lægge endorfinknapper.

  Stemningen i lokalet var helt fantastisk begge dage. Det emmede af nysgerrighed og der var en super fin afveksling mellem teori og praktik, omend jeg måske personligt synes, der gik meget snak i den helt i starten, men det tror jeg absolut der også var behov for, da der var mange nybegynder.

  Selvom jeg kom som single bund, så fik jeg rigtig mange AHA oplevelser, og jeg har lært så meget mere om, hvordan man leger med de forskellige ting, ikke mindst smæk med flogger.

  Jeg tror ikke jeg er den eneste, der gik klogere derfra efter denne weekend, og jeg kan kun anbefale alle, både nybegynder men også dem der har leget med BDSM i et stykke tid, at deltage i MiniCon.

  18
 3. Lotte

  Min kæreste havde i år valgt at vi skulle på reb-sporet. Dog startede jeg lørdag formiddag ud på Sub-sporet. Det var meget lærerigt at høre fra andre submissive om, hvordan de lever i deres forhold. Det var rart at kunne dele og sparre med andre.
  Lige før frokost nåede jeg lige at være med til en omgang indsnøring af torso. Pust/støn! Men lærerigt.
  På reb-sporet er der tid over to dage til at nørde ned i detaljen med bondage reb, funktionelle reb, Shibari og ophæng.
  Jeg er selv ret uerfaren indenfor bondage, men er vild med æstetikken og symmetrien af rebene. Og så giver de mig en ro!
  Jeg gjorde mig nogle ret vilde erfaringer på de to dage. Jeg fandt blandt andet ud af at reb kan gøre vildt ondt (sadistiske reb). Jeg var bl.a. oppe og hænge på hovedet i en ualmindelig modbydelig underbensbinding (futomomo??). Det var så fedt! Der var grin og tårer!
  Jeg har lært rigtig meget om mig selv på de to dage, og jeg er vild med at vi har fået så meget med os fra de to dage med reb fra morgen til aften. To fantastiske underviserer som forstår at leverer undervisning på et godt niveau, forståeligt sprog og med humor. Mange tak for en fantastisk oplevelse, jeg glæder mig allerede til næste år.

Leave a Comment