Kink Convention 24.-27. August 2023

Der kan opstå ændringer i forhold til undervisere og workshops bl.a. men lige nu er det KUN tilføjelser

Er du klar til at opgradere dine BDSM oplevelser? Hvad med en hel kinky weekend? Det er det, en Kink Convent kan tilbyde. En kink convention (eller kink-konference) er en tre-dages begivenhed, fyldt med kink-fokuseret undervisning, masser af sociale arrangementer og en lækker PlayParty om lørdagen! Som en mini kinkfyldt pause fra det virkelige liv, kan denne convent give dig/jer et friskt pust til jeres BDSM eller en tiltrængt pause fra hverdagens trummerum.

Konferencen er under kraftig udarbejdelse. Så lige nu sker der mange nye ting hele tiden.

 

Hvem bør deltage i Kink Convention?

ALLE lige fra begynder til avanceret til ekspert og hvor som helst midt  imellem.

Hvis du har bare en snert af nysgerrighed omkring BDSM -så BØR du deltage! -mængden af ​​information, du kommer til at modtage henover weekenden, er uvurderlig!

Kink Club vil til Kink Convention tilbyde en fantastisk måde at møde folk på, besøge, lære og få mange nye ideer til Jeres BDSM game.

Uanset om du ønsker at udvikle dit BDSM game eller blot vil opleve den fantastiske BDSM boble, så er dette eventet du skal prioritere højest.

Tilmelding:

Workshops

Der vil være omkring 45 forskellige workshops afholdt af nogle fantastiske undervisere fra Danmark, såfremt det skulle blive muligt, vil der også komme 10 internationale undervisere.

De vil blive afholdt i fire spor. Så vi kan desværre ikke garantere at du kan se/høre ALLE dem du gerne vil. Så man er nok nød til at forberede sig på at udvælge hvilke workshops du helst vil opleve.

Afterparty

Efter en skøn dag med en masse spændende workshops afholder vi lørdag aften en Afterparty. Efter hele dagen at have suget viden til sig. Er det tid til at slippe tøjlerne og lade fantasien få frit løb og blande både nye erhvervet kompetencer med det man ved fungere i ens BDSM game.

En BDSM fest er en begivenhed, der giver kinky folk mulighed for at deltage i BDSM-leg til en offentlig begivenhed. Det er en chance for at se andre interagere/lege, møde og muligvis lege med nye mennesker, og vise din kink i et acceptabelt miljø. BDSM-møbler såsom bondage kors, spanking bænke, polstret borde og andre møbler er tilstede og til fri brug. Alle bringer deres egne bærbare legetøj. 

Folk har en tendens til at “klæde sig på” til festerne i BDSM miljøet, det anbefales at alle forsøger at opretholde en læder / BSDM / Fetish / Kink “stil”. Hvilket vil sige mørkt tøj, læder tøj, og sorte sko eller støvler er normalt et sikkert valg.

 

Søvn

Ja søvn bliver der ikke megen af. Tidligt op til morgenmad før workshoppene og tilbage i seng sent efter festerne. Medbring vitaminer! Vi har energidrikke på køl og kaffemaskinen kører konstant.

Men søvn skal vi jo have. Der er mulighed for at medbringe luftmadras med tilbehør og tage en plads på gulvet for natten.

 

Hvordan ved i, at jeg er tjekket ind?

Når du er tjekket ind, udstedes et meget fashionabelt armbånd med KC logo på. Hvis du har brug for at fjerne armbåndet, skal du medbringe det til Check-In-skrivebordet, og så erstatter vi det.

Skal jeg tilmelde mig workshopperne?

Nej, men på nogle workshops vil der være noget om sikkerhed i introduktionen. Man kan derfor ikke bare falde ind undervejs.

Husk at medbringe et åbent sind.

Kom med et meget åbent sind. Du vil se mange forskellige slags mennesker, høre mange forskellige synspunkter og meninger, se mange forskellige former for relationer og forskellige former for leg. Folk har en tendens til at gå lidt yderligere end normalt ved større begivenheder, og nogle af handlingerne kan være usædvanlige.

Tag det som en lærerig oplevelse.

Mad og drikkevare

Det er ikke tilladt selv at medringe og og/eller drikkevare i Kink Club. Der er en velassocieret bar med drikkevare. Samt slik og chips til fornuftige priser.

Kosten under conventet er med i billetten og består af

Fredag aftensmad:

Lørdag frokost:

Lørdag aftensmad er en tillægsbillet, da maden bestilles udefra. Madbillet til lørdag aften købes her.

Søndag frokost: Con Pølse m/ brød & tilbehør

Er du helt ny indenfor BDSM?

Vær respektfuld, høflig og tolerant overfor andre. Hvis du er ny indenfor BDSM livsstilen, skal du kigge meget og forsøge at finde dynamikken i relationerne. Hvis du ikke ved, hvordan man adresserer nogen, og du begår en fejl, eller finder dig selv i en ubehagelig eller akavet situation, så bedes du fortælle den anden person, at du er ny i miljøet, og at du ikke er helt sikker på hvad der sker. De vil så meget sandsynligt forstå og forklare ting for dig. Vi var alle nye én gang, og vi husker, hvordan det var.

 

Vigtigst af alt, hav det sjovt og hyg dig!!

 

11 Thoughts to “Kink Convention 2023”

 1. Thomas

  Jeg glæder mig som et lille barn til det. Det at have mulighed for at suge viden til sig fra nogle af de bedste i BDSM verdenen både under deres workshop, men så sandelig også under det sociale er guld værd. Man kan få stillet sin nysgerrighed om det man kun har hørt om perifært, men også bliver bedre til det man allerede praktiserer.
  Jeg ser frem til at se en masse kinky folk. 🙂

 2. Nick

  Sidste års Kink Convention var en tætpakket weekend med enormt spændende undervisere, mange muligheder, og til tider svært at vælge blandt alle de spændende workshops.

  Årets program ser ud til at være endnu mere spækket af spændende workshops, og tror det bliver et brag af en oplevelse.

  Festen om lørdagen inkl fællesspisning var en super fin pause fra undervisning, og klubben summede af liv og positivtet. Jeg kan absolut kun anbefale at tage til dette event, det er enormt flot arrangeret, en skøn klub, og nogle super dygtige undervisere fra rundt om i verden.

  En varm anbefaling herfra.

 3. Mozartinshades

  Kink Convention 2019 was a great experience and i am positive 2020 will be no different. The workshops was from beginner to intermediate with a few advanced workshops on top. The vibe is cozy and relaxed and both my partner had I had a lot of fun!
  The convention is great for meeting peers from around Denmark and Europe.

  Have fun – play safe!

 4. Lisbet

  Jeg var overvældet ved sidste års konvent, over all de spændeende wookshop der var.
  Det var en weekend spækket med gode underviser og spændende mennesker.
  Jeg glæder mig endnu mere til at deltage i år, da der igen er overflod af spændende underviser som vil dele deres viden med os.

  Jeg vil bestemt anbefale både mine venner og dem jeg ikke kender, med bare en lille smule interesse for BDSm at deltage.

 5. Peter

  Det var en fantastisk oplevelse sidste år. Tæt pakket med både mennesker og workshops, det var fantastisk og meget lærerigt.

  Det var også dejligt at se hvordan lokalerne er blevet, fantastisk.

  Jeg vil klart anbefale folk at kigge forbi hvis de har tid

 6. Jesper Larsen

  Kink convention 2019 var et fantastisk event. Selv for mig og min partner som er meget nye inden for BDSM var det givtigt. Super dygtige undervisere og inspirerende oplægsholderne. På trods af at der var mange garvede og folk som kendte hinanden på kryds og tværs, hvilket kunne være lidt udfordrende som ny der ingen kendte -har det ikke afholde os fra at deltage igen i år. Kink convention var i den grad inspirerende og har gjort BDSM livsstilen om end endnu mere tillokkende. Så ja, vil klart anbefale det til alle der har interesse for bdsm

 7. All though I’m a pro dominatrix I surly enjoyed the kink convention last year and I’m looking forward to visit this year too. It was excellent

 8. Pil

  Kink Convention 2019 var en overvældende fantastisk oplevelse, fyldt med en overflod af skønne indtryk. Jeg havde været i tvivl om det var noget for mig da jeg var ret ny i miljøet, men jeg gik derfra meget klogere og vildt inspireret. Lokalerne er lækkert indrettet, folk er venlige og ivrige i at lære fra sig af deres erfaringer og man bliver mødt med stor accept og åbenhed. Jeg glæder mig til næste convention allerede.

 9. MasOnica

  Kink convention er i en liga helt for sig selv.
  Fortryllende, lærerig, sjov, helt igennem fantastisk at deltage i, uanset hvor på bdsm skalaen man befinder sig.
  Der er noget for enhver smag og man går derfra med en masse viden, aha-oplevelser og lækre nye inputs samt nye bekendtskaber.
  Alle er imødekommende, respektfulde, kommer med åbent sind, legende, søde og venlige… Ja, hele weekenden føltes som en fest.
  Jeg glæder mig så meget til endnu engang at være en del af kink convention.

 10. Betina Bjerrum

  Hej med jer.

  Jeg vil rigtig gerne besøge jeres Kink Convention, og med til festen lørdag aften, men jeg har ikke en partner – SÅ, jeg vil høre jer om der kommer andre, der ikke har en partner? Jeg er en ung kvinde på 50☺️og har levet i miliøet i mange år.

  Ser frem til at høre fra jer, når i får tid.

  Kærligst Betina.

  1. Dan Lei

   Hejsa Det lyder som en super ide. ja det gør der helt sikkert og det plejer der også at gøre.

Leave a Comment