KinkConvention 2021

Print Friendly, PDF & Email

Så er årets KinkConvention overstået, den største vi endnu har lavet.
En weekend med over 40 workshops fordelt på 4 spor, for første gang et helt spor kun med bondage, det var lidt spændende at se hvordan det ville gå, det blev taget rigtig godt i mod. også selv om et par af underviserne måtte melde fra med kortvarsel, så var der nogle andre dygtige underviser der sprang til. og fik den del af Conventet til at virke rigtig godt.
De andre 3 spor var blandet DSM workshops. med mange rigtig gode Danske underviser som alle på deres egen måde var med til at gøre det til et fantastisk Con. Se og Hør har over skrevet om os læs mere her https://www.seoghoer.dk/det-fraekke/her-kan-du-finde-din-indre-sadist
Den nye klub tog rigtig godt i mod og rummet de mange gæster rigtig fint, der var nogle småting som næste år vil kunne laves andreledes men i det store hele en rigtig god weekend.

PlayNight
Aldrig har jeg set så mange glade mennesker lege og hygge sig på et sted og med så meget forskældigt man blev helt høj af det.
snakken og alt det sociale kørte bare der ud af.
Næste år

.I år var der næsten kun danske underviser, og de gjorde det rigtig godt, men til næste år vil vi hente flere udenlandske underviser ind og ikke fordi de danske på nogen måde var dårlige eller ikke kunne klare opgaven. men fordi de udenlandske tit har en anden vinkel på tingene end vi har, og det giver tit noget andet.
Arbejdet er gået i gang med at finde nye underviser og lave program til næste år.

Leave a Comment