KinkConvention 2021

Så er årets KinkConvention overstået, den største vi endnu har lavet.
En weekend med over 40 workshops fordelt på 4 spor.

Her mødes kinksters fra hele Europa for at dele viden om og erfaringer med BDSM. Fire dage med workshops og masser af socialt samvær. Coronasituationen så heldigvis langt bedre ud end den havde gjort længe. Så deltagere fra udlandet var ikke overvældende, men der kom da nogle fra Canada(bosat i Barcelona), Ungarn, Sweits og Færøerne.

For første gang et helt spor kun med bondage, det var lidt spændende at se hvordan det ville gå. Men det blev taget rigtig godt i mod også selv om et par af underviserne måtte melde fra med kortvarsel. Men vi var heldige at der så var nogle andre dygtige underviser der sprang til og fik den del af Conventet til at virke rigtig godt.
De andre 3 spor var blandet DSM workshops. med mange rigtig gode Danske undervisere som alle på deres egen måde var med til at gøre det til et fantastisk Con.

Se og Hør havde lige inden Conventet skrevet en artikel om Kink Convention, læs mere ved at følge nedenstående link.


Siden sidste Kink Convention er Kink Club jo flyttet i nye lokale. Vi var klart at den opfattelse inden at de var meget mere egnet end de gamle. Men man ved det jo ikke før man rent faktisk står midt i det. Men den nye klub tog rigtig godt i mod og rummede de mange gæster super godt, der var nogle småting som næste år vil kunne laves andreledes, men i det store hele en rigtig god weekend.

Selvom vi var flere deltagere end nogensinde før, så var der mere plads og luft end tidligere.

PlayNight
Aldrig har vi set så mange glade mennesker lege og hygge sig på et sted og med så meget forskelligt man blev helt høj af det. Man kunne stort set ikke være et sted eller kigge et sted hen uden at deltagere var smukt klædt på….. eller af, til fest og frække lege.
Snakken og alt det sociale kørte bare der ud af.

I år var der næsten kun danske undervisere, og de gjorde det rigtig godt, men til næste år vil vi hente flere udenlandske underviser ind og ikke fordi de danske på nogen måde var dårlige eller ikke kunne klare opgaven. Men fordi de udenlandske tit har en anden vinkel på tingene end vi har herhjemme, og det giver tit noget andet.
Arbejdet er gået i gang med at finde nye underviser og lave program til næste år.

Vil du være med til at opleve noget Langt ud over det sædvanlige herhjemme i det danske BDSM miljø. Så deltag i Kink Convention 2022.

4 Thoughts to “KinkConvention 2021”

 1. fannie

  Igen i år deltog vi i Kink Con.
  Igen er der lykkes jer at overgå vores ellers ret høje forventninger.
  Lokalerne som den perfekte ramme, god plads, god lyd, god luft… både som deltager og som oplægsholder.
  De mange workshops vi havde lyst til at deltage i, nogle dog oveni hinanden, men det er jo et luksusproblem
  Maden var den lækreste nogensinde, værterne var hjælpsomme og virkelig seje.

  Vi deltager helt sikkert igen næste år ❤️

 2. Miss A

  Et fantastisk convent, med imponerende gode workshops og foredrag, lækker stemning og høj kvalitet over hele linjen. SÅ fedt at være blandt ligesindede en hel weekend. ELSKER det ❤️ Glæder mig allerede til næste år

 3. Gitte

  Jeg havde glædet mig meget til mit første Kink Convention og mine høje forventninger blev til fulde indfriet, jeg kan kun anbefale alle, både nye og erfarne, at deltage. Jeg kommer i hvert fald igen næste år hvis det på nogen måde er muligt.
  Jeg deltog i forskellige workshops både fredag og lørdag – jeg lærte virkelig meget og det satte mange tanker i gang.
  Jeg mødte en masse nye mennesker og alle var super søde og spændende.
  Festen lørdag aften var også helt fantastisk.
  Vi ses til næste convent 2022.

 4. MasO-nica

  Stedet,
  hvor man ikke kan undgå at få ny viden, få nye tricks og fifs, nyt syn på leg, nye aha oplevelser, se nye teknikker, få nye bekendtskaber/venner, nye “det der kan jeg godt blive fan af” oplevelser

  Stedet,
  Hvor samtaler om analfisting bliver så normalt som at snakke om vejret over en kop kaffe søndag morgen  – tusind tak for råd, vejledning og gode samtaler og ikke mindst en fed workshop

  Stedet,
  hvor det summer af glade, lækre kinky mennesker overalt, hvor der er åbenhed, frisind, nysgerrighed og visdom

  Stedet,
  hvor man kan få afprøvet nye ting, hvor “hvaaaeee, må jeg gerne prøve at blive druknet” virkede helt normalt og oplagt at spørge underviser om efter workshoppen – tusind tak, jeg er fan

  Stedet,
  hvor man bliver groggy, høj, lalleglad, kvæstet, overtræt, fyldt med viden, fyldt med glæde, fyldt med oplevelser, fyldt…så fyldt at når søndag ankommer kan hovedet og krop nærmest ikke rumme mere og alligevel glæder jeg mig allerede til næste år.

  Tusind tak Dan og Rikke for at skabe så fed en klub ud af ingenting og for at stable den fedeste convention på benene med så gode undervisere. Det er så lækkert at være en del af
  Og så er det jo bare super fedt at selvom det går stærkt at vi samtidig kan have det sjovt og tage pis på hinanden bag kulisserne

Leave a Comment