Kink Club Flogger

Kinky Flogger

Som noget nyt køre vi hver fredag piske træning. Men ikke bare træning, men træning med et formål.
Mange af os bruge at slå på numsen når vi svinger en pisk, og det er rigtig fint. Det giver bare en anden leg hvis man også bruge et andet område på kroppen eller kun på ryggen eller lårene.
Så hver fredag har vi fokus på et område på modtagerens krop. Hvor der vil være en med meget erfaring, som giver sit bud på at bruge den del af kroppen.
Der vil blive snakket teknikker både med pisken og positioner, samt andre påvirkninger.
Den første vi laver handler om ryggen og opvarmning. Det vil sige at man skal varme op uden det bliver kedeligt, så Toppen skal ved hjælp af forskellige hjælpemidler påvirke bunden, i sådan et omfang at bunden ikke tænker over at man er ved at varme op.
Her efter handler det om hudsmerte på ryggen, tunge slag og BC med en flogger. Nogle slagteknikker og naturligvis lidt sikkerhed

Vi har nogle af fredagene besøg af en gæste underviser, D’Herrer Thrills, Cane og Whip master K som er rigtig gode venner af Kinkclub og vi glæder os rigtig meget til endnu en gang, til et spændende samarbejde. Det plejer at være super givende for deltagerne.
Der plejer at været et stort udbygget for både top og bund.
Vi har fået en butik i klubben sådan det er mulig at købe piske fra https://www.sadistenstoolbox.dk/

3 Thoughts to “Kinky Flogger”

 1. Mathias Harpsøe

  Dette er et test svar.

  1. Mathias Harpsøe

   Dette er et test svar-på-svar.

 2. Dan Lei

  Så fik vi taget hul på kinky flogger
  Og det var faktisk en god start synes jeg.
  opbakningen var fin. Der var nogle der ikke havde prøvet så meget og nogle der havde prøvet en del.
  Vi startet med at varme ryggen op og her lød opgaven at man skulle påvirke bunden i mens man varmer op sådan at bunden har fokus på noget andet end opvarmning, jeg delte nogle teknikker til dette Dominans både fysisk og mentalt, tryk punkter, træk i hårdet, dyre lyde osv osv.
  Der efter slag teknikker og deres virkning noget til hud smerte og noget til dyb smerte.. og hvordan man kan styre vejrtrækning.

Leave a Comment