Kinky Fødselsdags Party

Så gik de første 365dage i Kink Clubs historie. De er dæleme gået hurtigt. Men tiden går jo bare hurtigt når man er sammen med skønne mennesker. Vi har været omgivet af skønne kinky dejlige mennesker både fra ind og udlandet igennem året.

Kink Club har fået nogle rigtig gode venskaber i både USA, England, Italien, Norge og Holland. Som vi ser frem til at tage ud i verdenen for at besøge.

Men vi har frem for alt i Danmark været omgivet af nogle helt fantastiske personer. Vi benyttede vores fødselsdag til at hylde nogle af disse personer. Da de i særdeleshed har været med til at gøre Kink Club til det sted det er den dag i dag. Vi afholdte derfor Kink Award hvor kategorierne var;

Årets Top
Årets bund
Årets Mentor
Årets Festabe
Årets Medarbejder

Vinderne blev fundet ved en afstemning af vores skønne gæster. Vi er super glade for den modtagelse Kink Award fik. Det vil uden tvivl blive en skøn tradition. Der var en enkelt kategori hvor vi selv havde valgt vinderen og det var årets gæst.

Fantastiske gaver

Vi var lige knap 100personer til vores fødselsdag. Hvilket er helt vildt at tænke på. Selvom vi var lige knap 100 denne aften, så var der stadig plads og mulighed for leg. Det er til fester som den om aftenen til vores åbningsreception og til Play Party under Kink Convention, hvor vi var ca det samme antal at Kink Clubs lokaler virkelig shiner. For hold K*** en lækker stemning der er. Det er totalt mindblowing.

Vi fik nogle helt igennem fantastiske gaver. Af vores skønne gæster. Vi er vildt beæret og overrasket.

Den største vi fik var et BDSm møbel. Vi har længe ønsket os et møbel lidt i stil med en gabestok. Men i stedet for at den lukker henover hovedet så er det henover livet på bunden. I stedet for hænderne bliver låst frem imod ansigtet, så er de trukket bagud.
Der vil med garanti være mange muligheder i dette møbel.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

En anden rigtig fin gave var en karikaturtegning af Dan. Som vi jo må sige rammer plet. Den kan han vist ikke rigtig løbe fra at den ligner ham.

Og så er der vist en piskelærling i Sadistenstoolbox, som ser frem til rigtig mange hindbærroulader i den nærmeste fremtid.

Alt i alt havde vi en helt igennem fantastisk fødselsdag. Og vi vil gerne takke jer alle sammen for den fantastiske støtte og opbakning som i gang på gang giver os. Det er det som giver og lysten og energien til at fortsætte udviklingen.

Så nu ser vi frem til at finde ud af hvor vi står om 1 år. Hvilken fantastisk udvikling vi sår har været igennem. Vi ser frem til at gennemgå den sammen med alle jer.

4 Thoughts to “Kinky Fødselsdags Party”

 1. David Graham

  Great club, great people, exciting times ahead.

 2. Denlystige

  Hey
  Er det nødvendig med tilmelding for at møde op.
  Har planer om at komme fobi på fredag med er fræk kvindelig ledsager.
  Kh. Preben

  1. Dan Lei

   Her møder du bare op.
   Vi glæder os til at se jer
   //Dan

   1. Denlystige

    Det er fantastisk.
    Vi ses

Leave a Comment