MaestroBD laver Bondage i Kink Club

Tak til MaestroBD

Workshop weekenden startede Torsdag med Meet & Great
For første gang så oplevede jeg, MaestroBD i aktion med sine reb, og noget af alt det andet han kan, jeg bemærkede ret hurtig at udover rebene havde han heletiden fokus på modellen og påvirkede hende med mere end rebene.
Trykpunkter var helt tydelig et af de områder der gik rigtig godt sammen med rebene. Både punkter med smerter og med nydelse, det var vildt spændende at se på og jeg fik klart en forventning til workshoppen om brug af hænder.

 

Forhandling af et game

Fredag aften startede med et vildt spændende foredrag hvor han fik sat opbygningen op, med hvad man skal snakke om inden et game, både med en man kender men også med en helt ny partner. Han satte det hele i et system så man kommer rundt om det hele (vi arbejder på en guide) der var også snak om spørgerteknikker. og meget andet der gør at man er godt rustet til det første game.

 

Bondage for let øvede

Lørdag formiddag var der deltagere som aldrig havde bundet og der var nogle der var ret erfarende, men det lykkes dog at få alle med og alle fik noget med derfra.
Undervejs havde han fokus på Dominansdelen i Bondagen. Meget den del hvor Riggeren ikke bevæger sig rundt om bunnyen men drejer og vender bunnyen efter behov og så naturligvis nogle bindinger jeg ikke skal gøre mig klog på.

Senere Lørdag
Var det tid til at få hænderne op af lommen. Udover at bruge hænderne til at slå med, på rigtig mange måder og hvordan man bruger kroppens kraft osv så fik vi også en super spændende foredrag om trykpunkter. Hvad de kan og hvor nogle få af dem er osv. der findes over 200 af disse punkter. Nogle til smerte og andre til at øge sexlysten. Nen de fleste til begge dele. Det er styrken i trykket der afgør hvad.

Skam som et virkemiddel

Mental Dominans hvor han arbejder primært med følsen skam. Vildt fedt at høre og undervejs så ham gøre det han lige havde fortalt. At se den virkning det havde på modellen det er helt sikkert, at han har stor erfaring, med denne måde at lege på. Han ved lige hvor han skal trykke, det kom der en masse eksempler og han viste en masse, flere tilgange til måden at gøre det på.

 

Vi håber meget på at se mere til Davide, MaestroBD, i Kink Club.

Leave a Comment