BDSm foredrag Dominans

Whip Master K i Kink Club

Så blev det endelig fredag… dagen hvor Whip Master K ville komme i klubben og afholde foredrag om hvordan han ser på dominansen og hvordan han bruger den. Vi har kendt Whip Master K i en hel del år nu. Han er en Herre der hviler i sig selv og hvor dominansen falder ham naturligt.

Den fik nogle af deltagerne også lov at mærke på lidt nærmere hold. Ved den submissive som var angst for nåle, blev der lagt nåle, og ved den submissive som frygter fireplay kom gasbrænderen til at stå m.fl.

Whip Master K kom på hans vanlige selvsikre og med en god portion humor vidt omkring inden for spektret om Dominans. 

Han er ikke bleg for at fortælle om at nogle gange går det galt når vi leger med BDSm. Men det er når vi skubber til rammerne og grænserne at vi udforsker og selv og vores partner. Men nogle gange så virker det bare ikke. Men så er det vigtigt at man som Dominant bevarer roen og sammen med den submissive kommer videre og lære af det.

Han kom rigtig mange inputs til hvad og hvordan man kan bruge dominansen, men også hvad man helst ikke bør gøre. Men vigtigst hvordan man skaber en base, som man kan arbejde udfra. Den starter med en selv. Som dominant er det vigtigt at du tror på dig selv og det du vil gøre og udstråler dette.

Det var en fed aften med masser af Dominans og snak om emnet også efter foredraget.

En kæmpe tak til Whip Master K for at tage turen til Kink Club. Vi ser frem til at se dig igen i klubben, både som gæst og som foredragsholder/underviser.

 

Leave a Comment