BDSm foredrag Dominans

Sir B i Kink Club

Jeg har kendt Sir B i mange år. For mig har han altid stået som et menneske, der er ordentlig i alt hvad han gør og han gør alt så godt han kan. Jeg har igennem årene, haft mange gode samtaler med ham, om Dominans og meget andet.
Men da det er Dominans der fylder hos ham og er hans store passion. Var det heller ikke svært at vælge, da jeg skulle finde nogle der kunne holde foredrag om netop dette emne. Heldigvis sagde han ja tak med det samme.

Aftenen kom hvor Sir B kom til klubben, lokalerne var blevet gjort klar. Foredrags stole sat op, med små border med lidt snacks.
Gæsterne begyndte at komme og snakken gik. Der var nye, som ikke havde besøgt klubben før, som blev vist rundt af vores bar folk.
Tiden var inde til at gå i gang og efter en kort velkomst, fik Sir B ordet.
På hans vanlig rolige måde begyndte han at fortælle, næsten som en der i mange år havde læst fortællinger, så man ikke kunne lade være med at lytte interesseret.

Sir B startede med, at fortælle lidt om hans udvikling i hans BDSm liv og om hvordan hans fokus har rettet sig mere og mere imod dominansen. I koblingen imellem Dominans livet og det private og arbejde fandt han ud af at Dominansen meget lå i styrken i at kende sig selv og vide hvilke signaler man udstråler.
Der var nogle gode fortællinger om fede oplevelse fra hans liv, hvor han beskrev hans tanker med det han havde lavet og virkningen af det.
Han opdagede på et tidspunkt at flere af tilhørerne er nye eller nyere indenfor BDSm, og lavede så resten af foredraget om, så det passede til nogle med ikke helt så meget erfaring. Så han kom med nogle mere håndgribelige vinkler og ideer til hvordan man kan dominere sin underkastede.

Der kom rigtig mange inputs til hvad og hvordan man kan gøre det, men også hvad man helst ikke bør gøre. Men vigtigst hvordan man skaber en base, som man kan arbejde udfra. Som starter med en selv. Som dominant er det vigtigt at du tror på dig selv og udstråler dette, samt ved med dig selv hvad du vil.

En fed aften med masser af Dominans og snak om emnet også efter foredraget.

En kæmpe tak til Sir B for at tage turen til Kinkclub

Leave a Comment