Brande mærknings workshop i Kink Club

Edgeplay, tak for besøget.

Vores første weekend workshop er netop overstået.

Som altid når man har har et længere forløb med høj intensitet, så sidder man med en lille smule tomhed i kroppen bagefter, men det tror da pokker med med sådan en weekend.

Jeg må heller starte fra starten af, vi var nogle stykker der deltog i BDSM konferencen i Rom her i foråret, hvor vi havde fornøjelsen af at møde Edgepaly og deltage i et par af hans workshops. Vi var vilde med hans måde at undevise på og ikke mindst indholdet. Han er virkelig dygtig til at skabe en god stemning og god til at få folk til at slappe af, og så har han styr på det han laver og lidt til.
Så da vi begyndte at snakke om at lave workshops med folk fra udlandet, var han den første vi kontaktede og han slog til med det samme.
Vi fandt sammen ud af, hvilke workshops vi skulle lave og fandt en weekend der passede alle.
Torsdag aften blev en kom og hils på Edgeplay og lidt hyggesnak om alt muligt indenfor BDSM. En super hyggelig aften, uden at man skulle andet end at dukke op og møde Edgeplay eller bare se lokalerne. 

Fredag 
Den første workshop, Nåleleg for begyndere;
Man fornemmede at gæsterne var lidt nervøse, men med det samme Edgeplay gik i gang, så forsvandt nervøsiteten og roen bredte sig.
Han forklarede og viste hvordan man med fordel kan organisere tingene så man holder sterile redskaber for sig og “beskidte” for sig og hvad man skal passe på, i forhold til smittefare og en masse andet om sikkerhed for både for top og bund.
Så var vi ved at være klar til at lege med nåle, han viste et par teknikker til hvordan man sætter nåle i, så kom det sjove vi skulle til at stikke. Hvilket der også blev i sådan et omfang, at folk helt glemte alt omkring dem og det blev en ret intens oplevelse for de fleste, hvor der blev brugt en hel del nåle.

Lørdag
Dagen startede med en workshop om brandemærkning og de teknikker man kan bruge og ikke mindst sikkerheden i det Edgeplay lavede et mærke på vores super gode model, så vi alle kunne se hvordan man kan gøre det og hvad det ikke er en god ide at gøre.
Herefter var det muligt selv at prøve, og nogle greb muligheden og fik lavet nogle rigtig fine mærker.

Om eftermiddagen var vi nået til noget, af det vi havde glædet os rigtig meget til, nåleleg for øvet, her fik vi en lille genopfriskning på sikkerhed osv. således at dem som ikke var med om fredagen var helt med på sikkerhed ved leg med kanyler.
Så skal jeg love for at der gik blod i den, på den gode måde. Vi fik alle de fede tricks og viden om de fede steder at stikke, virkningen osv.

Også steder hvor man ikke havde forestillet sig man ville stikke og med nåle i en størrelse, men ikke lige havde forestillet sig i det hele taget en masse som vi ikke havde set før.
Endnu en gang gik folk i gang med at øve og der blev helt stille og alle var fuldt fokuseret. 

Efter en god middag var det tid til workshop fest, hvor det mere blev til en play night og folk gav den gas. Så der var gang i hele klubben og der blev leget i alle rummene.

Søndag 
Efter få timers søvn var vi klar til sidste workshop.
Singletails for begynder;
En kort intro til de forskellige piske typer, fordele og ulemper ved de forskellige. og så kom det til at handle om brugen af dem. Her blev det rigtig spændende, fordi Edgeplay har en helt anden tilgang til det end vi har set før i DK. Det har givet os rigtig mange ideer til at lave meget mere med en singletail end vi nogensinde havde forestillet os. Singletail gik for os fra at være lidt kedeligt til at være super spændende,
med vildt mange mulighede og det er helt bestemt et redskab vi vil bruge meget mere tid på. 

Henover weekenden har der være en masse mennesker i klubben nogle har været der til en workshop og andre har boet nede i klubben, alle har været med til at gøre det til en fantastisk oplevelse, og skabe en rigtig fed stemning. 
Nu er vi igang med at planlægge den næste workshop.

 

2 Thoughts to “Edgeplay, tak for besøget.”

  1. Lisbeth

    Skøn workshop og meget dygtig og interessant underviser… Ser frem til at opleve ham i klubben igen

  2. Kat og Brian

    Ser og lyder som en fantastisk weekend, vi vil helt sikkert prøve at komme til en fremtidig workshop.

Leave a Comment