Workshop Weekend

En spændende weekend med flere workshops. Man kan vælge mellem hele weekenden eller udplukke de workshops man har lyst til.

Pris i alt for alle workshops og afterparty er 900kr, billetten kan købes her.
En enkelt workshop koster 250kr. Workshop Afterparty koster 150kr.

 

Vær opmærksom på at hvis du vil deltage i mere end en workshop denne weekend er der penge at spare ved at købe en weekend billet

 

Nåleleg for begyndere

Fredag den 24. August kl 19:00 til 22:00.

Det grundlæggende ved nåleleg. Grundlæggende om sundhed og sikkerhed. Sådan forbereder du området. Den rigtige metode til at indsætte nålene og fjerne dem. Efterbehandling.

Næsten alt hvad du behøver at vide om nåleleg. Ideel til begynderen eller dem, der lige er startet ud, men som har brug for en genopfriskning. Der vil være en praktisk demonstration, samt chancen for at sætte/modtage dine første nåle.

Her får du virkelig alle grundprincipperne på plads alt om sikkerhed og holdt i hånden hvis du skal sætte din første nål og masser af mulighed for at øve.

Branding på flere måder.

Lørdag den. 25. August kl. 11:00 til 14:00.

Snake Bite Branding, Cell popping, Devils Fire er alle en type af branding. Disse typer af branding har været brugt i århundreder, bla i Hindu regioner men også i større dele af Afrika. Edge Play vil give dig en dybdegående gennemgang til disse brandings så du ved alt det du har behov for, for at udføre det sikkert.

Nåleleg for de øvede

Lørdag den. 25. August kl. 15:00 til 18:00.

Ikke for begyndere!


Nåle leg på steder hvor man ikke lige forestillet sig man kunne stille nåle i og masser af inspiration til legen med nåle.
Naturligvis med sikkerheden i højsædet og teknikker til brugen af nåle.
Vi har selv set denne workshop og synes det var super spændende og fik helt vild lyst til at lege med nåle. Man kan virkelig mærke at han brander for denne type leg, og det får han rigtig godt ud over kanten. I øvefasen er han rigtig god til at holde folk i hånden, så man får prøvet det man ønsker.

Workshop AfterParty

Lørdag den 25. August kl. 20:00 til 02:00.

Singletails 101

Søndag den 26. August kl. 12:00 til 15:00.

Er en “hands on” workshop for dem som aldrig har fået en singletail til at cracke eller for dem som kæmper med at få helt styr på det. Edge Play vil gennemgå det basale ved håndtering af singletails. Han vil gennemgå de forskellige singletails typer til BDSm leg og deres opbygning. Hvordan man behandler og plejer sin single tail. Sidst men ikke mindst hvordan man får dem til at cracke. Edge Play garantere at du vil have cracket med en singletail inden workshoppen er slut.

Hvad skal man medbringe: Din singletail, hvis du har.

 

Leave a Comment