BDSM tema lege rum i Kink Club

Klub Vs. forening

I flere år har vi haft lyst til at lave en BDSm klub. Der er mange fordele ved foreninger, og de har være lig med BDSM miljøet i Danmark, siden den første SMil forening opstod i KBH i 1979 og frem til nu.
Men der er også en del ulemper ved foreninger og nogle af dem er, at dem der driver foreningen er skiftende mennesker og det betyder tit, at man starter forfra hver gang der kommer en ny til. For slet ikke at tale om når der er ekstraordinær generalforsamling. Alt sammen noget, som skaber usikkerhed og tit også fald i antallet af medlemmer osv.
Så for at prøve, at skabe noget stabilitet og sikkerhed, har vi haft lyst til at lave det som en klub istedet.
Det vil sige at der er ingen generalforsamling, ingen udvalg eller at man er nød til at give en hånd med for at foreningen kan køre rundt. osv.

Så da muligheden for at overtage Kælderen i Herning bød sig, tog det ikke lang tid for at tage beslutningen om at drive en BDSM klub i lokalerne.
Men ikke bare en efterligning af de Danske foreninger, men noget hvor vi lige går lidt længere og tilbyder en ekstra service.
I lokalerne vil vi tilbyde tema rum, sådan at man går ind i det rum der har den stemning man er i humør til osv og vi vil gerne tilbyde en del lukket rum, I skrivende stund er planen at der skal være 6 lukket rum med hver sit tema.
Der er et par rum vi ikke har bygget endnu men dem vi er færdig med 
Et amy rum totur rum med alt hvad der tilhøre (se billeder i galleriet)
Et Bondage rum 
Et spanking rum 
Et bibliotek 
Så arbejder vi på et middelalder rum med himmelseng osv 
Og endnu et spanking rum  
Samt et stort åbent rum med plads til at svinge en singeltail. Og et socialt område med chesterfield møbler osv.
I alle rum er der cromecaster sådan at man kan spille sin egen   paly liste eller man kan lytte til klubbens BDSM liste. 
Der er også i alle rum kondomer i flere udgaver og glidecremer både på vand og silikone.

 

Leave a Comment