BDSM nytår

GODT NYTÅR

Tak for 2018

Så var der ikke flere dage tilbage i 2018 og så er det jo kutyme at se tilbage og få gjort regnskabet op.
Vi har kunne se tilbage på et år som startede stille og roligt.
Men da vi kom lidt hen på foråret så skal jeg love vi fik noget at se til. 
Men heldigvis på den gode og totalt fede måde, da vi fik mulighed for at starte Kink Club op.

Vi har fået meget mere opbakning end vi nogensinde havde forestillet os var muligt. 

Vi har en masse fantastiske folk som hjælper os med at få det hele til at hænge sammen og til at gøre Kink Club til et federe og federe sted at komme. Det er vi vild taknemmelige for.

Men uden Jer gæster, var Kink Club jo ingenting, så vi håber på at se mange af jer igen i løbet af 2019. Vi prøver ihvertfald at lave en masse fede begivenheder til jer.

Skal vi se lidt frem ad så går vi ind i et år hvor vi ikke kommer til at ligge på den lade side.

Hvad byder 2019 så på?

I det nye år udvider åbnings dagene med torsdage.
Bondage Torsdag er en aften hvor vi primært vil have fokus på udfoldelse, vidensdeling og læring, hvor såvel Shibari, Kinbaku og free-style bondage stilarter er hjerteligt velkomne. Visionen for Bondage Torsdag er, at alt foregår i sikre, rolige, stemningsfulde og hyggelige omgivelser. En vision, som vi ser frem til at dele med jer! Men uden Jer bliver det jo ikke.

Vi prøver i en periode og se om det har interesse. Har du inputs og eller ønsker er du MEGET velkommen til at tage kontakt til os.

Men der står ikke en underviser. Alle hjælper hinanden.
Det vil primært være træningsaftener, hvor der er mulighed for at spørge andre der er tilstede. Alle er velkomne til at kigge, deltage, spørge og være nysgerrige. Og alle kan være sikre på at få en hyggelig, inspirerende, pæn og sober oplevelse med sig hjem.
Disse torsdage er dermed reserveret til hygge – her kommer folk for at hænge ud, snakke, øve m.m. det åbne rum primært til Bondage 
Dog kan de lukket rum bruges til det man lige lyster.

Sidste år prøvede vi at lave et Single Søgende arrangement, som gik over alt forventning. Så vi har valgt at holde et Single Søgende arrangement igen. Det løber af stablen den 26. Januar. Hvor vi håber at kunne gentage succesen.

Det helt store i 2019 bliver selvfølgelig Kink Convention den 25. til 28. April. Vi har den store glæde at Den Sorte Fabrik vil komme og hjælpe med afvikling af det store event.

Læs MEGET mere om Kink Convention HER.

Resten af 2019 er ikke planlagt endnu. Men vi håber på at kunne arrangere nogle flere fede begivenheder. Vi arbejder også på at gøre vores lokaler federe og vi skulle meget gerne have et nyt legerum klar inden Conventet. Det glæder vi os helt vildt til.

Har du ideer eller inputs til arrangementer som vi kunne afholde i Kink Club så må du MEGET gerne kontakte os. Det kan du gøre HER.

Så Dan og jeg vil gerne ønske jer alle et fantastisk frækt nytår. Vi glæder os til at se jer i klubben i det nye år

Leave a Comment