Samarbejdsaftale med Den Sorte Fabrik

Vi i Kink Club har længe ønsket, at samarbejde med Den Sorte Fabrik i Lystrup. Men da Den Sorte Fabrik(DSF) er en forening og vi er en klub, havde vi lidt svært ved at se hvordan vi kunne samarbejde. Men det har vi fundet en løsning på.

Kink Club er derfor vildt glade over, at kunne meddele, at der arbejdes på at formalisere en samarbejdsaftale med Den Sorte Fabrik.
I første omgang betyder det at vores kunder med et skrabekort kan komme ind i Den Sorte Fabrik til 100 kr. ved fremvisning af skrabekort, med gyldigt skrab på. Ligesom at medlemmer af DSF, ved forevisning af et gyldigt medlemskort, kan komme ind til 100kr i Kink Club.

Vi glæder os ligeledes til et fantastisk samarbejde til Kink Convention, hvor Den Sorte Fabrik vil hjælpe med at stå for afvikling af arrangementet. Der er forskellige opgaver som Fabrikken er blevet bedt om at assistere med.

Tilslutningen til Conventet har været overraskende positivt og billetsalget er gået over alt forventning. Har du overraskende nok ikke hørt om vores Kink Convention til april 2019, så kan du læse Meget mere her.

 

Leave a Comment