Danmarks første BDSM konvention i Kink Club

Kink Convention Denmark 2019 er overstået.

Så har alt støvet vist lagt sig efter en helt igennem fantastisk Kink Convention.
Inden vi gik i gang med planlægningen af Kink Convention var vi ærligt lidt skeptiske overfor om det danske BDSM miljø ville finde en BDSM Conference lige så interessant som vi synes.

Inden vi kastede os ud i dette projekt havde vi været i Rom og Norge og opleve deres BDSM Konferencer. BDSM Conference Rome var den første vi deltog i. Den vakte klart vores begejstring for konceptet. At være i en BDSM bobbel i en hel weekend og lære forskellige BDSM færdigheder af BDSM udøvere fra hele verden.
Det var enormt spændende både at se det store ligheder på tværs af landegrænser, men også forskellen imellem os var interessant.

Vi fik sammensat en tidsplan med undervisere både fra ind og udland. Med emner vi vidste havde interesse og emner som vi fandt nye og interessante.
Noget af det spændende var også at se hvordan det danske BDSM miljø ville tage imod de nye navne fra udlandet.

OMG en fed stemning.

Endelig kom ugen hvor underviserne lige så stille begyndte at ankomme til Danmark.
Torsdag aften havde vi Meet&Greet hvor vores nyeste rum, Middelalderrummet, blev åbnet og indviet.
Vi var så heldige at Robert Dante havde sagt ja til at “klippe snoren” til middelalderrummet med et enkelt slag fra hans singletail.
Ærligt, det var altså lidt fedt at se og høre pisken smælde og se snoren gå i to dele…

Fredag eftermiddag begyndte så den egentlige convention og der blev delt armbånd ud til alle deltagere.
Trods det store run der var på baren, så summede klubben hurtigt af en super fed stemning deltagere og undervisere imellem.

Lørdag fortsatte i samme super fede og summende stemning. Vi var dog nød til at lave lidt ændringer i tidsplanen. Da vi fandt ud af at der var væsentlig flere som ønskede at se og opleve Robert Dante, end vi havde forventet. Dette gav desværre en længere pause midt i det hele.
Men lørdagen stod til at være en meget lang dag med utrolig mange inputs og oplevelser inden den sluttede med en fest som først stoppede langt langt ude på natten.

Da vi havde åbningsreception for snart et år siden. Der oplevede vi også en SUPER fed fest. Hvor der var aktivitet i hele klubben. Om muligt så var denne fest endnu federe. Man kunne stort set ikke være et sted eller kigge et sted hen uden at deltagere var smukt klædt på….. eller af, til fest og frække lege.

Men jøsses, da vores skønne rengørings quinde dukkede op søndag morgen der var energien dælme svær at finde.
Vi havde frygtet søndagen lidt på forhånd. Da vi vidste at batterierne ville være lidt flade og alles hoveder “lidt” fulde af indtryk og oplevelser.
Men der blev vist slået lidt energi i deltagerne nede til Flogger workshoppene.

Fantastisk Feedback

I løbet af conventet og i den efterfølgende tid har vi fået en del skøn feedback fra vores skønne deltagere og undervisere.

¨Endnu en gang tak for nogle hyggelige dage (og ærger mig stadig over jeg var nød til at springe søndagen over)¨

¨Pisse fed Convention og stemningen blandt deltagerne var helt i top. Og fede workshops jeg deltog i.¨

Det er bare nogle få af de mange tilbagemeldinger vi har fået fra vores deltagere. Deltagerne har været helt fantastisk til at komme med input til hvordan vi kan forbedre oplevelsen. Nogle af dem er mulige og andre er det lidt svære at forbedre.

Vi havde arbejdet en del med sammensætningen af workshops, og vi synes vi kom ok i mål med det. Dog med plads til forbedring og det har vi tænkt os at gøre til den næste i 2020.
Vi har mødt rigtig mange som vi gerne ville have med igen og som har haft noget mere at byde på. Som ligger lidt udenfor standarden. Det har været super spændende arbejde at finde nogle der kunne noget interessant og det arbejde fortsætter.
Underviserne har rost måden vi har gennemført konventet på og den danske mentalitet og ånd.

Gennemførelsen af konventet er gået stort set smertefrit og det har kun kunnet lade sig gøre fordi det hold der var bag, har ydet en kæmpe indsats. De har fundet de gode løsninger, når de er stødt på en udfordring. Herfra skal der lyde et kæmpe tak for hjælpen.

En lille note til os selv til næste år. Husk at planlægge et par fridage når alt er ryddet op og hele Conventet er afviklet. For jøsses batterierne havde brug for opladning.

Vi er klar igen i 2020.

Vi har til tider svært ved at sætte tempoet ned. Så vi er allerede igang med planlægningen af conventet 2020. Som bliver den første weekend i maj 2020.
Langt størstedelen af alle instruktørerne er allerede på plads. Med både en del velkendte ansigter, men der er også en del nye friske og vildt interessante ansigter med næste gang.

Vil du være med til at opleve noget Langt ud over det sædvanlige herhjemme i det danske BDSM miljø. Så deltag i Kink Convention 2020.

KINK CONVENTION 2020
30. April til 3. Maj

Leave a Comment